Simprovet...

Idag åkte vår klass upp till Lugnet. VI skulle kunna simma 200 meter varav 50 meter ryggsim. Alltså jag klarade ju att simma så långt men jag blev tvungen att stanna efter 50 meter. Mina kompisar bestämde sig också för att vara sjuk av någon anledning.
 
Efter 40 meter kändes det som att något drog ner mig under vattnet. Grejen var att det kändes så bekant, som att jag varit med om det förut. Alltså att någon dragit ner mig under vattnet  när jag var mindre. Okej, det här börjar kännas som en Disney-film.
 
Efter det så gick jag bara och bytte om och sen gick jag tillbaka. Killarna spelade handboll eller vattenboll. Ingen aning. Jag bara satt och kollade på det och jag måste ha sett ut som ett freak. Fast jag satt ju inte direkt och stirrrade. Jag bara kollade på dem eftersom tjejerna brottades eller nå't. 
 
På väg hem tänkte jag på mina vänner som dissade mig. Ingen från min gamla klass var där. Eller några i 7E var från min gamla skola men jag har inte snackat med dem sen 5:an. Jag har alltid hatat vatten och jag har också alltid varit rädd för att vara ensam. Vänta hur kom vi ens in på det här? Jag är så dålig på att hålla mig till ämnet.
 
När jag kom hem tänkte jag på vilka betyg jag ville höja. Sen tänkte jag på hur jag ska kunna hålla min A:n. Jag vill kunna höja mitt betyg i Fysik men läraren verkar dryg.

Nu så sitter jag här och skriver det här värdelösa dåliga inlägget och kollar på Austin & Ally. Så det här var nog allt jag gjort idag förutom att svettas.

Min statistik

Jag har ingen aning om varför några av er ville se min statistik. Vad ska ni ens göra med den infromationen? Aja, här är bilderna.
 
 
 

Saker jag saknar hos mellanstadiet...

Jag har ingen aning om rubriken ens var korrekt uppbyggt men okej.
 
1. Att rasterna alltid var lika långa.
Även om vi bara hade 2 raster per dag så var dem alltid på samma tid och lika långa.
 
2. Att försöka undvika att trampa i den smälta snön på golvet.
Det var ganska drygt men jag kommer sakna att bära min bästa vän samtidigt som jag försökte undvika miniisberget.
 
3. Att inte behöva hålla reda på din penna.
Nu har vi fått en penna och ett sudd som vi ska hålla reda på. Man kan låna pennor i klassrummen också men det är något retard som biter sönder dem.
 
4. Att tjejerna satt med håret i timmar.
Egentligen så var jag inte med på det här. Jag satt mest med killarna och vi snackade skit om tjejerna och slogs.
 
5. Bänkarna.
Jag har gått på flera olika skolor och jag saknar verkligen att ha bänkar. Istället för att gå bort till lådorna så kunde man bara fälla upp bänkslocket.
 
6. Varje gång någon av lärarna ens nämnde något om puberteten slog alla ner huvet i bordet.
Eller så kunde man stöna, men det förstörde det med att alla smällde huvet i bordet samtidigt.
 
7. Det var lättare.
Kemin var så mycket enklare i 6:an och 5:an. Svenskan också. Egentligen så lyssnade vi bara på någon lärare som berättade sin livshistoria i typ en och en halv timme. När hon sa "Nu kan jag börja prata om mig själv" menade hon verkligen det...