Simprovet...

Idag åkte vår klass upp till Lugnet. VI skulle kunna simma 200 meter varav 50 meter ryggsim. Alltså jag klarade ju att simma så långt men jag blev tvungen att stanna efter 50 meter. Mina kompisar bestämde sig också för att vara sjuk av någon anledning.
 
Efter 40 meter kändes det som att något drog ner mig under vattnet. Grejen var att det kändes så bekant, som att jag varit med om det förut. Alltså att någon dragit ner mig under vattnet  när jag var mindre. Okej, det här börjar kännas som en Disney-film.
 
Efter det så gick jag bara och bytte om och sen gick jag tillbaka. Killarna spelade handboll eller vattenboll. Ingen aning. Jag bara satt och kollade på det och jag måste ha sett ut som ett freak. Fast jag satt ju inte direkt och stirrrade. Jag bara kollade på dem eftersom tjejerna brottades eller nå't. 
 
På väg hem tänkte jag på mina vänner som dissade mig. Ingen från min gamla klass var där. Eller några i 7E var från min gamla skola men jag har inte snackat med dem sen 5:an. Jag har alltid hatat vatten och jag har också alltid varit rädd för att vara ensam. Vänta hur kom vi ens in på det här? Jag är så dålig på att hålla mig till ämnet.
 
När jag kom hem tänkte jag på vilka betyg jag ville höja. Sen tänkte jag på hur jag ska kunna hålla min A:n. Jag vill kunna höja mitt betyg i Fysik men läraren verkar dryg.

Nu så sitter jag här och skriver det här värdelösa dåliga inlägget och kollar på Austin & Ally. Så det här var nog allt jag gjort idag förutom att svettas.


Kommentarer
Postat av: Plutten

Kan du göra en till konstiga saker om dig?? Du verkar göra knäppa saker och det är kul :D

Svar: Visst... Ska jag ta det där som en komplimang eller?
Emily Best

2017-08-30 @ 21:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: