Sista dagen på sommarlovet....

Jag vaknade klockan 11 och undrade varför jag låg på golvet. Jag klev inte ens upp från golvet utan jag låg där i 10 minuter och undrade varför låg där. Sen kom jag på att jag hade svårt att sova i sängen så jag la mig på golvet. Ja, jag är konstig. Men golvet är faktiskt mycket skönare än sängen. Efter en stund kom jag på att jag vaknade mitt i natten och la mig på golvet.
 
Sen gick jag upp och värmde en pizzabit. Sen har jag inte gjort någon speciellt. Jag har lyssnat på Bens musik och skrivit det här inlägget. Men jag tror att jag ska ut och åka rullskridskor. Jag ska träna på att göra 360 medans jag åker och att snurra.
 
Nu är jag tillbaka 1 timme senare. Det blev visst ingen träning. Så fort jag kom fram till skateparken så kände jag att jag vill inte göra det här. Vet inte vad det var men jag gillar inte att åka själv. Så jag bara gjorde en 180 och stannade och sen åkte jag tillbaka. Fast det var nerförsbacken och så var det massor med grus så det blev som en tvärnit och jag flög fram tre meter. Så nu har jag skrapat upp axeln och armbågen och så har jag 5 rivmärken på kinden.
 
Nu sitter jag här och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Jag tror att jag ska ha mitt ljusgråa linne, svarta jeans och så en skjorta runt midjan. Nu måste jag bara bestämma vilken färg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: