That moment...

Idag så fick min bästa vän veta om den här bloggen. Och den stunden när de läser vad du har skrivit och du har skrivit exakt vad du tycker... Den är inte kul.
Sen ska de alltid hålla på och läsa inläggen högt så vem som helst kan höra. Man skäms ju ihjäl, det är ungefär som att dina byxor skulle åka ner när du står mitt på torget.
 
Men nu känns det som att jag inte har en röd tråd i det jag skriver. I alla fall så tack för responsen på min text om Hailie. Förutom en person som bara kommenterade skit, alltså min bästa vän som kallade sig själv "Kuk" och kommenterade "Dis is some quality shit." Det första hon gjorde när jag berättade om den här bloggen var att gå in på den och kommentera något random utan att ens ha läst den.
 
Det känns fett skumt att skriva nu när jag veta att hon kanske läser. Men skit i det, så länge det inte blir överdrivet "cringe" så går det väl bra att hon läser.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fast finns inget att skämmas över då bloggen är väldigt bra och välskriven. Ps din kompis borde lära sig att stava;)

Svar: Tack, hahah, tror hon skrev så med flit. :)
Emily Best

2017-12-10 @ 21:59:09
Postat av: Kuk

Ya jag gjorde det med flyt, i'm not stupid

Svar: Smart att du stavade flit fel också. Och om du inte skämtar med den där meningen måste jag prata med din engelsklärare om ditt B.
Emily Best

2017-12-20 @ 15:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: