Bucketlist - Saker jag vill göra innan jag dör

Det här är en gammal lista som jag gjorde i fyran. Vi skulle göra den till ett skolarbete men den var så tragisk så jag tog hem den och gjorde en fejk till skolan. Jag har lagt till en punkt och det är punkt ett.
 
1. Träffa Eminem eller gå på en av hans konserter.
Ja, det här kommer nog antagligen aldrig hända. Eminem har inte varit i Sverige på nästan tjugo år och han uppträder bara i England och USA och mamma skulle aldrig ta med mig dit. I alla fall inte på grund av honom.
 
2. Sova en natt i en trädkoja.
Jag skulle antagligen vara livrädd för att trädet skulle falla ner eller att en blixt skulle slå i trädet. Fast jag kommer aldrig göra det för det skulle vara kallt och eftersom livet hatar mig så kommer det komma någon galen skogshuggare och skrika "Dööööö!!" och sen kapa av trädet.
 
3. Titta på norrsken.
Jag har bott i Jämtland i nästan hela mitt liv men varje gång det är norrsken så har jag gjort något värdelöst som att sova eller kolla på tv. Eller vänta, sova är inte värdelöst... Det är det bästa som finns.
 
4. Bada i en varm källa på Island.
Tydligen är det något speciellt med Islands källor och medans man är där så kan man ju hoppa ner i en vulkan...
 
5. Besöka Disneyland på nyårsafton.
Det kan ju vara en kul grej att göra med familjen om kanske 15 år. Det är ju alltid en stor grej med nyårsafton på Disneyland.
 
6. Sova i ett hemsökt hus.
Några av mina gamla lärare har sovit över i Borgvattnets Prästgård och berättat om hur dem hört någon i Gråterskornas rum gråta... No shit, det finns en andledning till att det heter gråterskornas rum.
 
7. Plantera ett träd.
Jag kommer inte lyckas. Varje gång jag försöker plantera något så dör de... Är jag så hemsk?
  
8. Lära mig att rappa.
Jag har inget "flow" när jag försöker rappa. Jag bara pratar, inga känslor alls. Jag låter som Google Translate.
 
9. Få bra betyg när jag går ut nian.
Asså, det här är ju typ ett krav, annars kan jag aldrig bli veterinär eller advokat.
 
10. Skriva en bok.
Jag håller faktiskt på kapitel ett, det handlar om Hailie(Samma namn som Eminems dotter) som träffas av blixten och får problem...
 
11. Bo själv i en vecka.
Varför vill jag ens göra det? Jag trivs bra här, jag får gratis mat, behöver inte betala hyra. O andra sidan, en hel vecka utan min lillasyster...
 
12. Titta på TV i tio timmar - Avklarat
 Jag har redan gjort det. Men jag kollade aldrig på tv så länge förut, för man kunde bara springa ut på typ ängen eller i skogen. Wow, det där lät som någon gammal bok eller saga.
 
13. Vara uppe 30 timmar i sträck.
Anledningen till det är för att jag och min bästa kompis tävlar om vem som kan vara vaken längst. Vi gör det ungefär en gång om året men det slutar att vi ligger däckade på golvet i ca 7h. 
 
14. Hoppa isvak - Avklarat
Jag gjorde det här förra året. Vi åkte till Naturskolan med klassen. 
 
15. Prata med någon 12 timmar i sträck - Avklarat
Avklarat, vi pratade i 19 timmar. Bara för att vi skulle kunna slå vårt gammla rekord. Vi slösade bort 19h av våra liv men det var ju kul. Vi spelade spel, gick till affären och skrek varje gång våra mobiler höll på att dö.
 
16. Byta stil med någon annan för en dag
Varför ville jag det här? Det är bara dumt. Jag skulle se ut som ett fån.
 
17. Skriva en bucketlist.
Aaahh, det är väl avklarat nu.
 
18. Sova några dagar med en kompis i sommarstugan.
Dem kommer inte klara det. Alla mina kompisar kommer känna såhär när dem kommer "Det ska bli kul att vara här utan teknik" och så går det några timmar och de känner såhär "Jag kommer dö! Ge mig internet!"
 
19. Lära mig spela ett nytt instrument.
Sen jag skrivit det här har jag lärt mig spela ett nytt instrument och det är gitarr.
 
20. Samla på något.
Klart, jag samlar på dåliga minnen och skräp som inte är värt att samla på.
 
21. Komma över en rädsla.
Kommer aldrig hända. Jag kommer alltid vara rädd för spindlar, höjder, hål och nattlampor.
 
23. Vara extremt sarkastisk för en hel dag.
Alltså, Vafan var det här för något... Var det det här jag ville göra med mitt liv i fyran? Wow...
 
24. Trösta någon.
Jag kan seriöst inte trösta någon. När min killkompis gjort slut med sin tjej var han på dåligt humör och vi(hans "polare") försökte muntra upp honom. De sa ju bra saker, sen kom jag och sa "Men se det från den ljusa sidan, hon blev dumpad, går vidare, träffade en mycket smartare och snyggare kille och lämnar dig helt ensam med några Selena Gomez affischer." Ahaha, jag kommer aldrig glömma deras miner.
 
25. Bo på en öde ö.
Jag kommer ju dö direkt. Och jag skadar mig alltid i dumma situationer. Så en apa skulle kunna hoppa fram och attackera mig en med kokosnötter och bananer. Asså, jag har så dålig humor. 
 
26. Få ett A i kemi.
Nå? Är du stolt forna mig? Du ville att jag skulle få ett A och jag fick ett E och ett C. Är du inte stolt?

Varför kommer jag inte på någon rubrik!?

Idag skulle vi läsa högt i klassen och triggade mig verkligen att vissa läste så hackigt. Vet inte varför, förresten, borde inte de fått hjälp med sin läsning? I mellanstadiet borde väl lärarna märkt att man hade lässvårigheter. De var ju ändå så överdramtiska när det gällde mig. Man har inte vantar en dag och så finns det risk för att frysa ihjäl. Snart kan man väl inte ens dricka vatten utan att folk tror att man drunknar.

Sen hade vi tyska, vi jobbade med feminina, maskulina och neutrala ord. För man måste veta vad för slags ord det är för att veta om man ska säga der, das eller die. Jaha, hur ska man veta om det är maskulint eller feminimt då, eller neutralt? Ugh, vem kom på dem där reglerna. Jag sitter bredvid en person som är en smartskalle när det gäller tyska. Därför känner man sig så dum när man kan inte ens kan uttala "Rechtsschutzversicherungsgesellschaften." Så hör man dem andra och känner sig smart igen. Hahaha, vem kom på ordet " Rechtsschutzversicherungsgesellschaften?" Aja, men jag har ju inte fått någon betygsvarning eller nåt så jag är nog säker. 

(null)
Bilden tog jag när jag gick hem från skolan idag


Hei!

Så jag har kollat på Teen Wolf men jag fattar absolut ingenting. Dem dör, men ändå inte, eller va!?
Aja, Scott bara är där, han är inte viktig och Stiles har tagit över allt.

Idag har jag faktiskt gjort något på tyskan, det måste vara ett mirakel. Vi höll på med klockan. Jag minns inte ens att jag fick in det in mitt huvud, men aja.

Det är ganska många som fått en betygsvarning, men inte jag. Eller jo, en. Fan nu ljög jag för er... Jag brukade sitta och flamsa bort bildlektionerna, sen såg jag att jag låg på F... Jag fick panik och började jobba skitmycket

Så nu ligger jag på C. Jag är faktiskt glad över ett C för att min förra lärare gav mig ett D. Hennes förklaring var "Men jah vet inte vad du tänker när du ritat bilden, du bara sitter där och ritar." Jag tänkte "Va i!? Jag ritade en gitarr, då tänker jag på att jag måste rita den här gitarren så att den inte ser mer efterbliven ut än mig." Det är ganska enkelt, man kan rita ett sträck och den kommer ändå ha ett högre IQ än mig.

Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska hinna skriva ett inlägg på morgonen imorn eftersom det bara kom ut ett idag. Go'natt!

(null)
Gammal bild från Badhusparken i Östersund. Den har inget att göra med inlägget, bara hittade den bland mina bilder.