Hej.....

Idag har jag inte gjort något särskilt, bara försökt svara på frågorna jag fått. Vissa frågade bara en fråga medan andra hade massa frågor.
 
En kul grej som hände var att jag stod vid kylskåpet som vanligt och stirrade rakt fram. Mamma såg mig och frågade vad höll på med. Jag svarade "Jag väntar på att det ska dyka upp något att äta." Så mamma svarade "Okej, här får du en gurka, så sluta stå och släppa ut värmen i ur kylskåpet och gå härifrån."
 
Sen så har det inte hänt något speciellt. Jag har lyssnat på Eminem i flera timmar och läst deprimerande citat. Jag vet inte varför jag läser dem, fast det gör mina vänner galna när jag säger dem med en död ton i rösten så jag kommer nog fortsätta bara för att det är kul.
 
Så, det är allt jag har gjort idag. Jag har verkligen inte ett liv. Eller jo det har jag, men den delen är bara tragisk så jag är nöjd med det här. Att kliva upp, äta frukost... Pfft, som att någon skulle gå på att jag äter fukost. Sen åker jag rullskridskor nå'n halvtimme, går hem, kollar på tv, lyssnar på Eminem och sover. Det är i princip hela mitt liv det senaste året. Men nu så ska jag gå ut i mörkret bara för att jag känner för det. Hejdå!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Riktigt bra inlägg<3

Svar: Tack! <3
Emily Best

2017-11-03 @ 16:13:01
Postat av: Plutten

Hahaha, ta en gurka och gå härifrån! Det funkade i alla fall XD

Svar: Haha :)
Emily Best

2017-11-04 @ 10:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: