Laddaren är sönder

Såå, laddaren till datan har gått sönder. Jag laddade datorn och så slutade laddaren funka. Så nu måste jag hitta/köpa en ny. Det finns ju en stationär dator i vardagsrummet men den använder mamma hela tiden. Därför får jag skriva mina inlägg på telefonen.

I alla fall så var jag på stan igår. Jag kollade på saker som jag aldrig kommer köpa för att jag är för snål. Sen så blev det mörkt och om jag är ute när det är mörkt känns det alltid som någon är bakom mig. Så jag bestämde mig för att gå hem. Fast jag borde ha gått tidigare för det var långt hem.

(null)

(null)

Sen så kom jag hem, bråkade med min bästa vän, blockade henne och efter det så åt jag mackor. Wow, tjejkompisar är jobbiga. Därför så ringde jag en av mina killkompisar och vi snackade skit och spelade i några timmar.

Så, det är typ det jag gjorde igår. Idag har jag bara legat och kollat på film. Men det var nog allt. Men nu när jag skriver inlägg på mobilen blir det fler bilder. Inte så bra bilder, men det är i alla fall någonting.Kommentarer
Postat av: Plutten

Inget om Eminems nya låt?

Svar: Jo, jag lyssnade kanske 3 minuter efter att den hade släppts, tog väl tid för den att komma fram hit...
Emily Best

2017-11-13 @ 21:07:49
Postat av: Anonym

Vilken årskurs går du i?

Svar: 7:an
Emily Best

2017-11-14 @ 17:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: