Lovet är slut....

Så lovet är slut nu, jag saknar redan att kunna sova hela dagen. Men nu så slipper jag i alla fall de tråkiga kemilketionerna. 
 
Idag så vaknade jag klockan sex men jag somnade om och vaknade kvart över åtta. Så jag tog på mig det första jag såg, tog en macka och sprang till skolan.
 
Vi hade idrott, sen matte, sen en lååång historielektion. Efter det hade vi lunch. Det var typ körtfärslåda. Så fort jag sa köttfärslimpa så skrek halva klassen "DET ÄR FAKTISKT KÖTTFÄRSLÅDA!" Äh, det är en köttfärslimpa som någon plattat till och tryckt ner i en låda.
 
Sen hade vi fysik, vi pratade om månen och vattnet. Jag har inget intresse för det. Jag tycker mer om magnetism, elektricitet och ljus.
 
Efter den långtråkiga lektionen, eller den var inte så tråkigt för att jag skämtade bort nästan hela lektionen, men i alla fall så hade vi engelska efter det. Vi kollade på en film om skräpmat. Man blev typ rädd för att äta för mycket ett tag, sen var det första alla gjorde efter lektionen att antingen prata om mat eller äta. 
 
Sen hade vi tyska, jag gungade på stolen, störde mig på saker och försökte få in något i min lilla hjärna. Vi slutade typ klockan fyra. Så många typ....

Nu så sitter jag och funderar om det är värt att spendera ungefär 400 spänn på sims 4. Vet inte riktigt, aja, jag har 1300 kr nu så det är väl inte så mycket. Men jag måste i alla fall gå och lägga mig nu. Säger vi....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken klass går du i?

Svar: 7:an
Emily Best

2017-11-08 @ 19:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: