Stela saker

1. Att skratta högt åt något ingen annan tycker är kul.
Det händer att någon drar ett skitstelt skämt och ingen skrattar förutom jag som håller på att kvävas och får ont i magen för att jag skrattar för mycket. Sen inser man att ingen annan skrattar och bara "Ohhh, awkward..."
 
2. Magen börjar låta när det är helt tyst.
Förra året då jag hade nationella prov så var det knäpptyst och så börjar min mage låta jättehögt. Och så vänder sig alla mot en och man tänker "Vad har jag någonsin gjort dig, dumma mage!?"
 
3. Skrattar åt mina egna skämt.
Asså, ingen skrattar åt mina skämt. Förutom jag och det är så stelt... Jag var med några kompisar och vi skulle dra några skämt, sen var det min tur och den enda reaktionen som jag fick var "Inget skratt där inte..."
 
4. När man ramlar-
Jag gick med några vänner ute på stan och så snubblar jag över mitt egna ben. Så ligger där på marken och försöka spela och allt man säger är "What's up? Just chilling here!"
 
5. När man gör något roligt men ingen ser det.
Man gör något knäppt men ingen ser det eller när man drar världens bästa skämt men dem ignorerar det. Jag brukar dra det en gång till men det gör det bara ännu sorgligare.
 
7. Skaka hand, kramas. high five?
När man ska skaka hand så kan olika saker hända, den andra personen kanske vill köra med en kram , det kan också vara så att den andra personens hand är slö. Det är som att hålla i en gelëorm. Eller så släpper han inte. Sen så ska man inte göra high fives för känslan när personen inte slår tillbaka.
 
8. Att inse att du måste leva med dig själv för resten av ditt liv.
Jag måste leva med att jag är så "cringe" och att jag antagligen kommer skämma ut mig varannan minut.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: