Hei!

Så jag har kollat på Teen Wolf men jag fattar absolut ingenting. Dem dör, men ändå inte, eller va!?
Aja, Scott bara är där, han är inte viktig och Stiles har tagit över allt.

Idag har jag faktiskt gjort något på tyskan, det måste vara ett mirakel. Vi höll på med klockan. Jag minns inte ens att jag fick in det in mitt huvud, men aja.

Det är ganska många som fått en betygsvarning, men inte jag. Eller jo, en. Fan nu ljög jag för er... Jag brukade sitta och flamsa bort bildlektionerna, sen såg jag att jag låg på F... Jag fick panik och började jobba skitmycket

Så nu ligger jag på C. Jag är faktiskt glad över ett C för att min förra lärare gav mig ett D. Hennes förklaring var "Men jah vet inte vad du tänker när du ritat bilden, du bara sitter där och ritar." Jag tänkte "Va i!? Jag ritade en gitarr, då tänker jag på att jag måste rita den här gitarren så att den inte ser mer efterbliven ut än mig." Det är ganska enkelt, man kan rita ett sträck och den kommer ändå ha ett högre IQ än mig.

Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska hinna skriva ett inlägg på morgonen imorn eftersom det bara kom ut ett idag. Go'natt!

(null)
Gammal bild från Badhusparken i Östersund. Den har inget att göra med inlägget, bara hittade den bland mina bilder.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är verkligen inte efterbliven. Du skriver extremt bra för att bara gå i sjuan. Jag lovar att om du skulle läsa mina klasskamraters texter skulle du bli mörkrädd och de går ändå i nian. Plus att tyska är helt jävla omöjligt. Inte du som är felet utan tyska språket:)

Svar: Tack, fast man känner sig ju skitdum när alla räcker upp handen förutom en själv. Man sitter där och bara jahapp... Hahah, idag räckte jag bara upp handen för att se smart ut. :)
Emily Best

2017-11-30 @ 14:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: