Konstiga fakta om mig #2

1. Jag är rädd för nattlampor.
Jag kanske har berättat det förut men jag är rädd för nattlampor. Dem är bara så läskiga med sitt onda ljus och söta ljus.
 
2. Jag vet knappt någonting om någon kändis utanför Hip Hop.
 Min bästa vän satte på en Beyonce-låt och jag frågade vem som sjöng. Hon sa att det var Beyonce och jag svarade "Vem är Beyonce?" Hon gav mig en käftsmall och skrek "Hur kan du inte veta vem Beyonce är!?" så jag googlade henne. Så fort jag såg vem hon var sa jag "Jahaa, varför sa du inte bara att hon var gift med Jay-Z.
 
3. Jag sms:ar med mig själv. 
Jag har två telefoner så när jag är uttråkad så skriver jag med mig själv. Jag undrar hur skevt det ser ut när jag ligger i sängen och byter telefon varannan sekund.
 
4. Jag skriver konstiga texter....
Men konstiga texter menar jag att jag skriver att jag vill dö, riva av mina naglar att jag sprängde skolan. Dessutom skriver jag dem i skriverhäftena som jag använder i skolan. Jag borde verkligen inte lämna in min svenskabok.
 
5. Ibland känner jag bara mig så extremt trött.
Det är bara ibland. Och då orkar jag knappt vända mig om. När mamma ber mig att skicka saltet som står bakom mig så bara sträcker jag ut armen och säger "Ugh, jag når inte."
 
6. Jag går till kylskåpet helt utan anledning.
Ibland så öppnar jag kylen och vet inte ens varför jag står där. Jag bara går dit och står där i 2 minuter innan jag tänker "Vänta, varför står jag här?"
 
7. Jag kan inte komma på en comeback i tid.
Jag har väldigt bra comebacks, bara det att jag kommer på dem typ tre år senare.
 
8. Jag tänker på hur man skulle kunna utföra ett brott.
Varför gör jag ens det? Det är inte som att jag skulle kunna göra det på riktigt.
 
9. Kollar om det är någon bakom duschdraperiet.
Inte mitt fel att det ser ut som att någon seriemördare där.
 
10. Jag har hörlurar utan ljud.
Dem bara är där i nästan en timme. Ingen musik eller något annat.
 
11. Låtsas att jag har telekinesi.
Om ni typ har kollat på `Familjen Thunderman så vet man var telekinesi är. Det är när man kan lyfta saker genom att tänka det. Typ... 
 
12. Jag börjar läsa i mitten av menyn.
När man äter på en restaurang så får man en meny och jag brukar alltid börja läsa från mitten. Jag orkar bara inte börja ända från början.
 
13. Jag sitter och ger datorn komplimanger.
När den inte startar så brukar jag ge den komplimanger bara för att jag tror att den kommer starta. Sen så startar den inte och jag så skriker jag och slår den.

Uttråkad...

Jag har absolut inget att göra, jag kan inte åka inlines för det är för kallt. Och det är massor med löv överallt så jag kommer säkert ramla.

Igår så tände min syrra eld på soffan. Alltså, hon har något problem med eld. För två år sen satt hon i soffan med en glödande lampskärm, förra året försökte hon smälta gosedjur och nu det här. 

Så glad att vi har en brandvarnare även om den stör varje gång jag steker bacon. Så fort man vänder på baconbitarna kommer det upp ett rökmoln och den börja tjuta.

Bara för att jag skrev om bacon så vill jag ha det nu. Lägger upp ett till inlägg ikväll. Hejdå!

Skolämnen

Tja, jag är tillbaka, det gick väldigt dålig i skolan. Jag fattade absolut ingenting och engelskan är helt värdelös.
I alla fall så kommer jag skriva om vad jag tycker om ämnena i skolan.
 
Biologi: Jag fick ett B förra terminen... Alltså, jag gillar egentligen biologi men vår lärare är skitdålig och inte ett dugg engagerad och
 
Bild: När jag var liten älskade jag bild och släpade mig till skolan hur dåligt jag än mådde bara för att jag ville ha bild. Nu så är bild mitt sämsta ämne och det är också det tråkigaste ämnet efter kemi.
 
Engelska: Jag fick ju ett A i engelska men om man kollar i matriserna så stod det att jag var på F nivå. När jag såg det så tänkte jag bara "Ehhh, har han lämnat unikum öppet och så har någon unge gjort det här eller?"
 
Fysik: Fick ett B i fysik.... Det var bara en grej som saknades för att jag skulle få ett A.
 
Geografi: Minns när jag älskade Geografi, sen flyttade jag till Falun och min nya lärare förstörde det roliga med det...
 
Historia: Vår nya lärare är mycket bättre att lära ut historia än våran gamla. Våran gamla bara stod där och sa åt oss vad vi skulle läsa och skriva.

Hem- och konsumentkunskap: Det mesta vi gjorde i sexan var mest teori för vi hade inget kök. Fast det är bäst för alla att jag aldrig testar att jag lagar mat, det slutar antingen med att någon spyr eller att ett kök nästan brinner ner. Jag är seriös, det har faktiskt hänt.
 
Idrott- och hälsa: Jag tycker idrott är skittråkigt. Kan vi inte bara skotta snö eller nå't?
 
Kemi: Som sagt, kemi är det tråkigaste ämnet någonsin. Fast jag tror inte att det beror på själva ämnet utan läraren. Man fattar absolut ingenting och hon säger åt oss att skriva labbrapport men hur ska jag veta hur man skriver en rapport när hon inte berättat hur man gör.

Matematik: Matte är kul, jag hade antagligen inte tyckt det om jag inte fått ett A. Kul historia, när jag skulle få veta betyget på nationella proven så stod det A på papperet sen så läraren "Oj, haha, det hade visst blivit fel med poängen" och då såg jag att jag fått ett B... 

Tyska: Varför valde jag tyska?! Aa, juste, för att slippa dem andra tjejerna. Och för att verkade enkelt, men jag fattar ingenting. Vi hade ett tyskaprov förut och när kollade på det så tänkte jag bara "Hur fan ska jag veta det här?"

Musik: Musik är kul men jag vet inte varför vi har det. Jag kan spela 6 instrument, men det är bara 4 av dem jag tagit lektioner i. Det enda jag gillar med musik är när vi ska skriva låtar. Jag bara sitter med en penna och bara "Uhhh, sång, sång, ugh." Jag kan inte skriva någon rapp för enligt vår lärare är inte rapp musik.

Religionskunskap: Kan knappt något om någon annan religion än judendom och kristendom. Så det är väl okej.

Samhällskunskap: Det beror på vad vi läser om. Att läsa om rikstaden och regeringen är skittråkigt och jag orkar inte bry mig. Det är ju bara upprepning på allt vi fått lära oss i fyran när det var val. Jag tycker också att det är rätt tråkigt att läsa om mobbning för vi har fått det intryckt i våra ansikten ända sen dagis.
 
Slöjd: Alltså, träslöjd är ju roligast men syslöjd är lättast. Förutom att jag alltid råka sticka nålen i fingret.
 
Teknik: Uhm, jag har faktiskt ingen aning om vad teknik handlar om. I fyran så byggde vi en miniatyr stad(Den blev så ful), i femman skulle vi försöka bygga en motor och i sexan programmerade vi. Jag ser inget sammanhang alls.

Tar en paus från bloggandet

Jag har för mycket att göra i skolan just nu. Vi har prov varenda vecka och väldigt många läxor. När jag är klar med att plugga så har jag en halvtimme att göra vad jag vill innan mamma får för sig att stänga av nätverket.
 
Kommer tillbaka om två veckor, alltså på höstlovet. Ni får väl läsa svenska youtubers eller något.
I alla fall tar jag en paus, men ingen bryr sig, och på måndag ska jag fira att jag fyller 13. Wow, jag blir äldre. 
 
Aja, ses om två veckor!