Friluftsdag...

Om det är något jag hatar med skolan så är det friluftsdagar, och att man måste gå dit... 
 
Mamma väckte mig klockan 7 men jag klev upp 8:10. Jag klädde på mig och släpade mig till köket och drack ett glas juice. Sen så sprang jag till skolan när jag märkte att det var 3 minuter kvar.
 
Vi samlades utanför skolan och det blåste ganska mycket. Vi fick stå där i en kvart, ingen aning om varför. Sen började vi gå upp till Lugnet. 
 
Det första vår grupp gjorde var att leka kurra gömma. Wow, kunde dem inte komma på något bättre... Det slutade ju vara kul för flera år sen. En person står där och räknar till 50 och hoppar över varannan siffra sen ska dem gå runt och leta efter personer som syns jättetydligt.
 
Efter det så åt vi, det var hamburgare men uttorkat bröd. Man kunde lika gärna lagt hamburgaren mellan två kartongbitar och det hade ändå smakat bättre.
 
Sen så skulle vi leka "Fånga flaggan" och dem flesta i vårt lag stod som dönickar och gjorde ingenting. Man skulle ta det andra lagets flagga men alla stod på gränsen och stirrade.
 
Efter den tragiska leken så skulle vi leka en lek som hette "Generalen och Spionen" och jag hade ett pokerface under hela leken. Jag var den enda som visste hur man körde eftersom vi har lekt den på en annan skola. Tror det var den i Gävle. Men följde inte reglerna. Jag stod där och tänkte "Cringe, snälla, ta mig härifrån!"
 
Sen så fick vi äntligen gå hem med spöregn, motvind och genomblöta kläder. Vilket fint och olyckligt slut :)


Kommentarer
Postat av: Plutten

Vår skola gjorde också det, fast förra veckan

Svar: Jaha, hoppas det var bättre än vår dag
Emily Best

2017-10-03 @ 20:15:21
Postat av: Madeliene

Hoppas du fick en bra dag! :)

Svar: Tack! :)
Emily Best

2017-10-03 @ 21:06:30
URL: http://madelienelothman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: