Skolämnen

Tja, jag är tillbaka, det gick väldigt dålig i skolan. Jag fattade absolut ingenting och engelskan är helt värdelös.
I alla fall så kommer jag skriva om vad jag tycker om ämnena i skolan.
 
Biologi: Jag fick ett B förra terminen... Alltså, jag gillar egentligen biologi men vår lärare är skitdålig och inte ett dugg engagerad och
 
Bild: När jag var liten älskade jag bild och släpade mig till skolan hur dåligt jag än mådde bara för att jag ville ha bild. Nu så är bild mitt sämsta ämne och det är också det tråkigaste ämnet efter kemi.
 
Engelska: Jag fick ju ett A i engelska men om man kollar i matriserna så stod det att jag var på F nivå. När jag såg det så tänkte jag bara "Ehhh, har han lämnat unikum öppet och så har någon unge gjort det här eller?"
 
Fysik: Fick ett B i fysik.... Det var bara en grej som saknades för att jag skulle få ett A.
 
Geografi: Minns när jag älskade Geografi, sen flyttade jag till Falun och min nya lärare förstörde det roliga med det...
 
Historia: Vår nya lärare är mycket bättre att lära ut historia än våran gamla. Våran gamla bara stod där och sa åt oss vad vi skulle läsa och skriva.

Hem- och konsumentkunskap: Det mesta vi gjorde i sexan var mest teori för vi hade inget kök. Fast det är bäst för alla att jag aldrig testar att jag lagar mat, det slutar antingen med att någon spyr eller att ett kök nästan brinner ner. Jag är seriös, det har faktiskt hänt.
 
Idrott- och hälsa: Jag tycker idrott är skittråkigt. Kan vi inte bara skotta snö eller nå't?
 
Kemi: Som sagt, kemi är det tråkigaste ämnet någonsin. Fast jag tror inte att det beror på själva ämnet utan läraren. Man fattar absolut ingenting och hon säger åt oss att skriva labbrapport men hur ska jag veta hur man skriver en rapport när hon inte berättat hur man gör.

Matematik: Matte är kul, jag hade antagligen inte tyckt det om jag inte fått ett A. Kul historia, när jag skulle få veta betyget på nationella proven så stod det A på papperet sen så läraren "Oj, haha, det hade visst blivit fel med poängen" och då såg jag att jag fått ett B... 

Tyska: Varför valde jag tyska?! Aa, juste, för att slippa dem andra tjejerna. Och för att verkade enkelt, men jag fattar ingenting. Vi hade ett tyskaprov förut och när kollade på det så tänkte jag bara "Hur fan ska jag veta det här?"

Musik: Musik är kul men jag vet inte varför vi har det. Jag kan spela 6 instrument, men det är bara 4 av dem jag tagit lektioner i. Det enda jag gillar med musik är när vi ska skriva låtar. Jag bara sitter med en penna och bara "Uhhh, sång, sång, ugh." Jag kan inte skriva någon rapp för enligt vår lärare är inte rapp musik.

Religionskunskap: Kan knappt något om någon annan religion än judendom och kristendom. Så det är väl okej.

Samhällskunskap: Det beror på vad vi läser om. Att läsa om rikstaden och regeringen är skittråkigt och jag orkar inte bry mig. Det är ju bara upprepning på allt vi fått lära oss i fyran när det var val. Jag tycker också att det är rätt tråkigt att läsa om mobbning för vi har fått det intryckt i våra ansikten ända sen dagis.
 
Slöjd: Alltså, träslöjd är ju roligast men syslöjd är lättast. Förutom att jag alltid råka sticka nålen i fingret.
 
Teknik: Uhm, jag har faktiskt ingen aning om vad teknik handlar om. I fyran så byggde vi en miniatyr stad(Den blev så ful), i femman skulle vi försöka bygga en motor och i sexan programmerade vi. Jag ser inget sammanhang alls.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att du är tillbaka!

Svar: Tack, och nu när det är lov kan jag fokusera på bloggen ett tag. :)
Emily Best

2017-10-27 @ 19:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: