Saker jag stör mig på #2

1. Dem som säger att Eminem inte kan sjunga.
Han kan sjunga, han kanske inte är världsmästare men han kan ju fortfarande.
 
2. Färgglada kläder.
Ugh, det sticker i ögonen...
 
3. Varma kläder.
Mamma köper jättetjocka och varma vinter kläder till mig men det känns som hon försöker få mig att svettas och bli stekt.
 
4. Filmer med dålig kvalite.
Och när jag säger kvalite menar jag att många serier jag kollar på finns inte i HD. Kanske för att jag kollar på Disney-serier från 2008. 
 
5. När nätverket försvinner varannan sekund.
När jag använder den stationära datorn i mitt rum så har det hänt något med WIFI-adaptern så den låter hela tiden efter som den förlorar anslutningen varje sekund och jag sitter och skriker ut masssa svärord.
 
6. Så fort jag inte gillar någon som min kompis hänger med så tror dem att jag är avundsjuk.
Wow, jag kan faktiskt avsky personer... Min lillasyster är ett exempel, ett annat exempel är min så kallade bästa vän. Pfftt, puckon...
 
7. Att jag inte kan ha en killkompis.
Så fort jag hänger med en kille så kommer någon tjej och viskar "Hahaha, ni passar ihop" sen så går jag in i en vägg och sen dunkar jag huvudet i den.
 
8. Tandvärk
Vilket idiot kom på att man skulle ha tandvärk. Den där bultande smärtan är jättedryg och säger jag till mamma så säger hon något om sprutor och jag springer för livet. Kan dem inte bara dra ut tanden utan bedövning för inte en chans att dem sprutar in det i mun.
 
9. När man går runt i hörlurar och så böjer man sig ner och dem faller av.
Det är jätteirriterande, kan dem inte bara sitta fast. 
 
10. När man går till skolan och när man är framme märker man att man glömt skåpnycklarna.
Det hände mig igår, jag fick skriva upp allt på händerna och armarna, hahaha, alla lärare stirrade på mina armar, det stod ju massa saker om Egypten och hela grammatiklektioner.
 
11. Svart jeans som drar till sig allt ludd.
Det är jättedrygt, sen så sitter man där i en timme och drar bort det så är det tillbaka en dag senare.
 
12. När någon filmar något djur och i slutet hoppar dem upp mot kameran.
Jag blir alltid skiträdd och kastar iväg telefonen eller laptopen och sen ligger jag ner på golvet och säger "Fuck you"
 
13. Folk som säger åt mig att städa.
JAG KAN INTE STÄDA! Hur många gånger ska jag behöva säga det? Jag har ingen aning om hur man gör det, så nu måste jag hålla mitt rum rent för blir det stökigt kan jag inte städa upp det och jag kommer aldrig kunna övertyga min mamma om att få en hund.
 
14. Obehagliga ljud.
Typ naglar på tavlan eller när någon drar naglarna över ett papper. Jag sjunker ner på golvet och det ryser i tänderna. Ingen aning om varför.

Hej!

Idag så gick jag till skolan... No shit sherlock, men jag har kvar utslag i ansiktet, min näsa ser ju för fan ut som en toad från Mario.
 
Först så hade vi lektion och vi skulle skriva om Egypten, jag fattade ingenting och jag har aldrig gillat historia. Vi har ju redan jobbat med stenåldern i 2:an, varför måste vi göra det igen.
 
Sen så hade vi typ 30 minuter idrott och vi gick typ runt gruvan. Jag fattar inte ens varför den där lektionen är där, vad ska vi göra på den lektionen när vi har idrott inomhus?
 
Efter det så hade vi en 70 min engelska lektion. Vi kollade klart på en film som hette Billy Elliot. Det handlade om någon kille som dansar ballet och hans bror och pappa tycker att han är en fjolla. Sen skrev vi en recension om den. Filmen var på engelska men dem hade brittisk dialekt så jag fattade nästan ingenting.
 
Efteråt så åt vi lunch, idag var det risgrynsgröt. Varje gång jag ska sätta mig saknar jag låg- och mellanstadiet för då torkade någon borden så att det var rent där man satt och åt. Nu är det spilld mat på varje bord och man får sitta intryckt i ett hörn och äta sin mat samtidigt man försöker undvika alla andra.
 
Sen hade vi ett matteprov. Jag kollade på första uppgiften och tänkte "Huh, det här var inte så svårt, jag kan ju klara det här." Sen kom jag till andra uppgiften och det var som att utföra hjärnkirurgi.
 
Efter skolan trodde jag att jag skulle få slappna av men då drog mamma med mig till NetOnNet och vi var ute i ca 5 timmar. 
 
Så nu kan jag äntligen slappna av och lyssna på Eminem i tre timmar. Hahaha, jag tror mamma börjar bli less på att höra samma låtar om och om igen. Så nu så sitter hon på sitt rum och lyssnar på låtar från 70-talet som jag aldrig hört.

Vattkoppor....

Så, äntligen är jag frisk, jag har haft vattkoppor och det har varit så drygt. Men nu när jag har fått det behöver jag aldrig oroamig för det igen. Det började med att jag kände mig trött några dagar innan och sen fick jag feber och huvudvärk. Sen kom dem där jätteirriterande blåsorna som sprack. Sen så mamma att jag skulle duscha och jag skrek i duschen för det gjorde jätteont. Det kom några blåsor på benen också men det gick väl bra så fort jag satte på några byxor. Det som var drygt var att jag fick blåsor på tårna, eller alltså, mellan tårna. 
 
Men nu är jag frisk och det är så skönt. Fast nu så måste jag göra alla läxor till imorn. Jag hade glömt hur det kändes att ha läxor eftersom vi inte hade några i sexan. Jag har fiol lektion om två timmar. 
 
Jag fattar inte ens varför jag fortsätter spela fiol. Det är ju jättetråkigt nu. När jag bodde i Gävle hade jag en jättebra lärare, nu har jag bara någon tråkig typ. 
 
Jag tror att jag bara ska gå den här terminen och sen sluta. Piano är så mycket roligare än fiol. Varför valde jag inte det? Ugh, när jag var liten var jag bara en sån där fjant som gjorde vad alla andra tjejer gjorde. 
Det var bara 4 tjejer i klassen och vi hade av någon dum anledning gemensamma lektioner så det var fiol eller vara forever alone.a