Saker jag stör mig på #2

1. Dem som säger att Eminem inte kan sjunga.
Han kan sjunga, han kanske inte är världsmästare men han kan ju fortfarande.
 
2. Färgglada kläder.
Ugh, det sticker i ögonen...
 
3. Varma kläder.
Mamma köper jättetjocka och varma vinter kläder till mig men det känns som hon försöker få mig att svettas och bli stekt.
 
4. Filmer med dålig kvalite.
Och när jag säger kvalite menar jag att många serier jag kollar på finns inte i HD. Kanske för att jag kollar på Disney-serier från 2008. 
 
5. När nätverket försvinner varannan sekund.
När jag använder den stationära datorn i mitt rum så har det hänt något med WIFI-adaptern så den låter hela tiden efter som den förlorar anslutningen varje sekund och jag sitter och skriker ut masssa svärord.
 
6. Så fort jag inte gillar någon som min kompis hänger med så tror dem att jag är avundsjuk.
Wow, jag kan faktiskt avsky personer... Min lillasyster är ett exempel, ett annat exempel är min så kallade bästa vän. Pfftt, puckon...
 
7. Att jag inte kan ha en killkompis.
Så fort jag hänger med en kille så kommer någon tjej och viskar "Hahaha, ni passar ihop" sen så går jag in i en vägg och sen dunkar jag huvudet i den.
 
8. Tandvärk
Vilket idiot kom på att man skulle ha tandvärk. Den där bultande smärtan är jättedryg och säger jag till mamma så säger hon något om sprutor och jag springer för livet. Kan dem inte bara dra ut tanden utan bedövning för inte en chans att dem sprutar in det i mun.
 
9. När man går runt i hörlurar och så böjer man sig ner och dem faller av.
Det är jätteirriterande, kan dem inte bara sitta fast. 
 
10. När man går till skolan och när man är framme märker man att man glömt skåpnycklarna.
Det hände mig igår, jag fick skriva upp allt på händerna och armarna, hahaha, alla lärare stirrade på mina armar, det stod ju massa saker om Egypten och hela grammatiklektioner.
 
11. Svart jeans som drar till sig allt ludd.
Det är jättedrygt, sen så sitter man där i en timme och drar bort det så är det tillbaka en dag senare.
 
12. När någon filmar något djur och i slutet hoppar dem upp mot kameran.
Jag blir alltid skiträdd och kastar iväg telefonen eller laptopen och sen ligger jag ner på golvet och säger "Fuck you"
 
13. Folk som säger åt mig att städa.
JAG KAN INTE STÄDA! Hur många gånger ska jag behöva säga det? Jag har ingen aning om hur man gör det, så nu måste jag hålla mitt rum rent för blir det stökigt kan jag inte städa upp det och jag kommer aldrig kunna övertyga min mamma om att få en hund.
 
14. Obehagliga ljud.
Typ naglar på tavlan eller när någon drar naglarna över ett papper. Jag sjunker ner på golvet och det ryser i tänderna. Ingen aning om varför.

Hej!

Idag så gick jag till skolan... No shit sherlock, men jag har kvar utslag i ansiktet, min näsa ser ju för fan ut som en toad från Mario.
 
Först så hade vi lektion och vi skulle skriva om Egypten, jag fattade ingenting och jag har aldrig gillat historia. Vi har ju redan jobbat med stenåldern i 2:an, varför måste vi göra det igen.
 
Sen så hade vi typ 30 minuter idrott och vi gick typ runt gruvan. Jag fattar inte ens varför den där lektionen är där, vad ska vi göra på den lektionen när vi har idrott inomhus?
 
Efter det så hade vi en 70 min engelska lektion. Vi kollade klart på en film som hette Billy Elliot. Det handlade om någon kille som dansar ballet och hans bror och pappa tycker att han är en fjolla. Sen skrev vi en recension om den. Filmen var på engelska men dem hade brittisk dialekt så jag fattade nästan ingenting.
 
Efteråt så åt vi lunch, idag var det risgrynsgröt. Varje gång jag ska sätta mig saknar jag låg- och mellanstadiet för då torkade någon borden så att det var rent där man satt och åt. Nu är det spilld mat på varje bord och man får sitta intryckt i ett hörn och äta sin mat samtidigt man försöker undvika alla andra.
 
Sen hade vi ett matteprov. Jag kollade på första uppgiften och tänkte "Huh, det här var inte så svårt, jag kan ju klara det här." Sen kom jag till andra uppgiften och det var som att utföra hjärnkirurgi.
 
Efter skolan trodde jag att jag skulle få slappna av men då drog mamma med mig till NetOnNet och vi var ute i ca 5 timmar. 
 
Så nu kan jag äntligen slappna av och lyssna på Eminem i tre timmar. Hahaha, jag tror mamma börjar bli less på att höra samma låtar om och om igen. Så nu så sitter hon på sitt rum och lyssnar på låtar från 70-talet som jag aldrig hört.

Vattkoppor....

Så, äntligen är jag frisk, jag har haft vattkoppor och det har varit så drygt. Men nu när jag har fått det behöver jag aldrig oroamig för det igen. Det började med att jag kände mig trött några dagar innan och sen fick jag feber och huvudvärk. Sen kom dem där jätteirriterande blåsorna som sprack. Sen så mamma att jag skulle duscha och jag skrek i duschen för det gjorde jätteont. Det kom några blåsor på benen också men det gick väl bra så fort jag satte på några byxor. Det som var drygt var att jag fick blåsor på tårna, eller alltså, mellan tårna. 
 
Men nu är jag frisk och det är så skönt. Fast nu så måste jag göra alla läxor till imorn. Jag hade glömt hur det kändes att ha läxor eftersom vi inte hade några i sexan. Jag har fiol lektion om två timmar. 
 
Jag fattar inte ens varför jag fortsätter spela fiol. Det är ju jättetråkigt nu. När jag bodde i Gävle hade jag en jättebra lärare, nu har jag bara någon tråkig typ. 
 
Jag tror att jag bara ska gå den här terminen och sen sluta. Piano är så mycket roligare än fiol. Varför valde jag inte det? Ugh, när jag var liten var jag bara en sån där fjant som gjorde vad alla andra tjejer gjorde. 
Det var bara 4 tjejer i klassen och vi hade av någon dum anledning gemensamma lektioner så det var fiol eller vara forever alone.a

Moviestarplanet...

Ughh, jag tänkte logga in på mitt gamla på mitt gamla moviestarplanetkonto och få lite minnen från när jag var liten men istället så började jag skämmas. På riktigt, det enda som var normalt var Eminems citat "Life is short and I got no time sitting around and just waste it". Ok, om man inte visste att jag gillade Eminem skulle man ju kunna tro att det var något fel på mig.
 
Jag tänkte, jag var ju säkert bra på att göra filmer, det har jag gillar sen jag var liten. Men så fort jag klickade in på en film så ser jag några person gå runt och från ingenstanns kommer "Din mamma." När det hände så sjönk jag ner under skrivbordet och tänkte över vad jag har gjort med mitt liv. Visst jag var typ 9 år men jag tyckte seriöst att det var kul när jag gjorde den. Ughhh.....
 
Efter det raderade jag alla filmer, artbooks och looks. Det var ju bara skämmigt att veta om att jag var stolt över det.
Sen kollade jag igenom mina bilder och tänkte "Det här måste väl ändå vara något vettigt" och sen så ser jag massa leoparder. Varför la jag upp det? 
 
I alla fall så försökte jag bara få upp något på bloggen, så hoppas ni gillade inlägget :)

99 fakta om mig :(

Jag är verkligen desperat, i alla fall så har jag googlat upp 100 frågor som jag ska svara på.
 
1. Heter du verkligen Emily Best?
Hrmm, hemlis, men Best fick jag från en engelskabok i fyran.
 
2. Stjärntecken?
Vågen, har aldrig gillat det. Tänk att vara en våg, bara stå där och en gång om året lägger någon saker på en.
 
3. Vad är du rädd för?
Spindlar, att flyga flygplan, att åka båt, höjder och nattlampor. Dem är så läskiga med sitt onda ljus och form. Därför kan jag inte sova innan min lillasyster somnat för hon kan inte sova utan hennes nattlampa.
 
4. 5 saker som du älskar.
Hundar, kor(Ja, jag är konstig), Eminem, min mamma och mina hundar.
 
5. Vad tycker du är äckligt?
Min lärares andedräkt...
 
6. Har du lärt dig ett nytt språk?
Nej, engelska är väl inte dirket nytt och det går verkligen inte bra för mig på tyskan.
 
7. Har du killkompisar?
Ja, killarna är dem första jag lär känna, dem är så mycket enklare än tjejer. Antar att det är svårt att vara vän med mig också, jag börjar tycka synd om dem nu.
 
8. Vad gör du just nu?
Lyssnar på The Real Slim Shady av Eminem.
 
9. Hur lång är du?
Ingen aning.
 
10. Vad saknar du just nu?
Tiden innan min syrra lärde sig prata. 
 
11. Vilken tid föddes du?
Ungefär klockan 8 på kvällen.
 
12. Favoritfärg?
Svart, grå vit och om någon nu inte tycker att det inte räknas som färger så, grön.
 
13. Är du kär i någon?
Kanske det...
 
14. Favoritcitat?
"Remember the magic words, please, thank you and step of bitch"
- Marshall Mathers 2010
 
15. Favoritplats?
Min säng.
 
16. Favoritmat?
Sushi är nice.
 
17. När fick du din första pojkvän?
Hahah, när jag var 5. Jag visste inte ens om det föränns hans storasyster sa det. Han kom bara när jag satt och spelade schack(Wow..) med en killkompis och han bara kom fram och bara "Vill du bli ihop?" och jag sa ja och fortsatte spela.
 
18. Brukar du vara sarkastisk?
Ja, jag hade aldrig klarat mig utan sarkasm och ironi.
 
19. Vad lyssnar du på just nu? 
Headlights - Eminem och mammas "sång" i bakgrunden.
 
20. Vad lägger du först märke till med en person?
Att dem är sjukt konstiga... Nej, men jag antar att det är kläderna, alla tjejer klär sig likadant i min klass, alla har ett par jeans och en vit t-shirt och så stoppar dem in främre delar av den innanför byxorna.
 
21. Ögonfärg?
Brun.
 
22. Hårfärg?
Mörktbrunt. Jag stör mig så mycket på när folk säger att det är svart, ta och kolla lite närmare va! Jag antar man bara ser det på sommaren. 
 
23. Skostorlek?
40... Nu har jag antingen kängor eller typ skor med converse modellen. Inga andra skor passar förutom idrottsskor fast jag vägrar ha på mig dem.
 
24. Favoritfärg på kläder?
Vit och svart.
 
25. Har du någonsin busringt?
Nej, jag har inte tid för sånt trams. Då har jag inte tid att försöka pricka vasken genom att spotta popcornkärnor.
 
26. Vad betyder ditt Alias/Användarnamn?
Att jag inte kunde komma på ett eget namn så jag bara tog ett efternamn från min engelskabok och ett annat förnamn.
 
27. Favoritfilm?
8 Mile.
 
28. Favoritartist?
Behöver jag ens svara på det...
 
29. Hur känner du dig just nu?
Jag känner mig, jag vet inte, neutralt typ. 
 
30. Någon du älskar?
Den som bakade rulltårtan jag äter, jag har aldrig ätit något godare.
 
31. Din relationsstatus? 
Singel....
 
32. Relation med dina föräldrar?
Nah, med mamma är den rätt bra men inte med pappa. Mina föräldrar har bråkat i 2 år nu. Så fort något händer så hotar han med att stämma henne. Pfft, lycka tilll...
 
33. Favorithögtid?
Julen... Tack för det, nu saknar jag julen.
 
34. Piecering?
Öronen, jag antar örhängen räknas.
 
35. Anledningen till att du startade bloggen?
För att jag tänkte att någon kanske ville läsa om mitt tråkiga liv.
 
36. Hatar du och ditt ex varandra?
Nej, men vi har en gemensam fiende :D
 
37. Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS?
Ja, av min pappa. Min mamma bara ringer mig när hon är på till jobbet och skriker att jag ska kliva upp och äta frukost.
 
38. Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade?
Nej, det skulle vara väldigt skumt...
 
39. Vad tänker du på just nu?
Den här bilden:
 
 
Om jag någonsin vinner ett pris ska jag också ha det här ansiktsuttrycket.
 
40. När höll du senast en kille i handen?
I fredags, inte mitt fel att jag inte kunde komma upp på taket själv.
 
41. Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen?
Typ 10 minuter, det som verkligen tar lång tid är att försöka kliva upp ur sängen.
 
42. Har du rakat benen de senaste tre dagarna?
Nej, jag har aldrig någonsing i mitt liv rakat mina ben.
 
43.  Vart är du just nu?
Hemma i min säng.
 
44. Om du var full, vem skulle ta hand om dig?
Ingen aning, men jag kommer antagligen aldrig bli full.
 
45. Har du varit på ett bröllop?
Nej, det har jag inte.
 
46. Bor du med dina föräldrar?
Ja. med min mamma.
 
47. Längtar du till något?
Middag
 
48. Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?
Ja....
 
49. Har du varit underviktig?
Nej, på riktigt, hur kan dem andra fortfarande vara nere i 39 kg? Det där är inte hälsosamt.
 
50. När kramade du någon senast?
Wow, det var längesen, det brukar vara andra som kramar mig och jag skriker något fult ord. Men 6 månader sen kanske.
 
51. Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig?
Ehh, gå vidare, det var 7 år sen jag träffade honom.
 
52. Finns det någon du litar på men inte borde?
Kanske, jag vet inte. Vänta, jag måste gå och möta upp någon och säga ett och annat.
Så tillbaks, så nu litar jag inte på henne längre.
 
53. Något du inte gillar med idag?
Att jag inte får bort smaken av marsipan ur munnen.
 
54. Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara?
Död: Farfar, pappa sa alltid att han var jättesnäll... Fuck hjärtinfarkter
Levande: Eminem :D
 
55. Vad tänker du på mest?
Mat...
 
56. Din konstigaste talang?
Ingen aning, jag trycka upp min fot i mitt ansikte, jag vet inte direkt om det är en talang.
 
57. Har du några konstiga fobier?
Nej, absolut inte...
 
58. Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?
Bakom, jag antar att jag hade varit bra framför kameran men jag tycker att jag förstör allting. Tänk på det fina gröna gräset, och dem höga träden och står jag där och förstör hela bilden.
 
59. Vad var din senaste lögn om?
Att jag var mätt.
 
60. Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta?
Telefon, det är bara drygt att videochatta.
 
61. Tror du på spöken?
Ja, det gör jag, jag är också för feg för att någonsin kunna övernatta på Borgvattnet. Jag har bott i närheten, eller inte direkt i närheten, typ 7 mil ifrån.
 
62. Tror du på magi?
Nej, men jag önskar att det fanns.
 
63. Tror du på lycka?
Vet inte, alla har den förutom jag...
 
64. Hur är vädret just nu?
Spöregn och mörkt.
 
65. Vilken var den senaste boken du läste?
Kemi Direkt... Alltså en skolbok
 
66. Gillar du lukten av bensin?
Ja, den är väl okej, fattar inte varför vissa börjar skrika så fort dem känner lukten av bensin.
 
67. Har du några smeknamn?
Kanske det ;\
 
68. Senaste skadan?
Jag stack hål på en finne... Nej, men den där gången jag ramlade på rullskridskor. Det där onda gruskornet...
 
69. Spenderar du pengar eller sparar du dom?
Heh, jag tänker såhär. Nej, jag tänker inte spendera pengar jag tänker spara till den där hunden, jag vet att det aldrig kommer hända men när jag ger upp så har jag i alla fall något. En dag senare så har jag spenderat häften på cola. 
 
70. Kan du röra din näsa med tungan?
Nej, varför är det en så speciell grej.
 
71. Är det något rosa i rummet du är i nu?
Uhm, sylten i rulltårtan.
 
72. Favoritdjur.
Hund :)
 
73.  Vad gjorde du igår vid midnatt?
Hahah, jag gick in på mitt gamla msp-konto och cringeade sönder. Sen raderade jag allt.
 
74. Vilka låtar får dig att gråta?
Mockingbird och When I'm Gone. Ni kan ju gissa vem artisten är.
 
75. Vilken sång gör dig mest glad när du hör den?
My Name Is...
 
76. Hur kan man vinna ditt hjärta?
Var rolig och gör inte knäppa ljud med näsan. 
 
77. Vad vill du ha skrivet på din gravsten?
Kul, släpp ut mig nu!
 
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Bli artist, men för alla våra örons bästa är det bäst att det inte händer.
 
79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Två hundar och massa fiskar.
 
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
Ehh, jag har A tre ämnen.
Jag gillar inte långärmade tröjor.
Jag skyller ifrån mig med att jag är avundsjuk eller svarsjuk istället för att säga att jag egentligen hatar personen.
 
81. Svär du ofta?
Ja.
 
82. Sverige när det är som bäst?
På julen och precis innan insekterna kommer tillbaka.
 
83. Kan du åka slalom?
Nej.
 
 

84. Vad har du ätit i dag?
Yogurt, nudlar och rulltårta.

85. Vad har du för utbildning?
Ingen, men jag är riktigt bra på att göra folk obekväma.
 
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Hjärnan...
 
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Mina lår... När är koncentrerad så liknar mitt ansikte Eminems.... Nej, glöm det, jag har inget problem med det längre :)
 
88. Vilken är din bästa egenskap?
Jag är bra på att lära mig någonting nytt, så länge jag känner för det.
 
89. Vilken är din sämsta egenskap?
Jag är rätt så negativ(No shit, Sherlock)
 
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Gustav III och Karl XII.
 
91. Saknar du något?
Har inte jag redan svarat på den här frågan? Men aja, ett liv.
 
92. Det bästa med att fylla år
Presenterna och att det är den enda dagen jag kan få mina kompisar att åka inlines eller rullskridskor.
 
93. Vad gör dig arg?
Glada människor, dem är så irriterande. Jag vet inte varför, eller jag antar att jag menar dem som går runt och skryter om sina grejer och vilket fint hus dem har. INGEN BRYR SIG!
 
94. Vad gör dig glad?
När folk kommenterar, jag kan inte fatta att jag precis skrev det och hämd.
 
95. Vad är det konstigaste du någonsing gjort?
Är det konstigt att jag faktiskt tryckt upp foten i mitt ansikte?
 
96. Vilka youtbers kollar du på?
Keku, MrSverigesT, PewDiePie, Ben och Hydra.
 
97. Vilka VEVO kanaler följer du?
EminemVEVO, BenMitkusVEVO och AviciiVEVO.
Har ni lyssnat på Avicii's nya album. Det är väl inte nytt nu men jag tycker i alla fall att det är bra.
 
98. Varför skriver du det här inlägget?
För att jag är oorginell...
 
99. Vad ska du göra när du skrivit klart det här inlägget?
Ställa in när det ska publiceras, sen ska jag nog ut och åka rullskridskor. Det är riktigt kul att åka på kvällen.