Hej!

Idag så gick jag till skolan... No shit sherlock, men jag har kvar utslag i ansiktet, min näsa ser ju för fan ut som en toad från Mario.
 
Först så hade vi lektion och vi skulle skriva om Egypten, jag fattade ingenting och jag har aldrig gillat historia. Vi har ju redan jobbat med stenåldern i 2:an, varför måste vi göra det igen.
 
Sen så hade vi typ 30 minuter idrott och vi gick typ runt gruvan. Jag fattar inte ens varför den där lektionen är där, vad ska vi göra på den lektionen när vi har idrott inomhus?
 
Efter det så hade vi en 70 min engelska lektion. Vi kollade klart på en film som hette Billy Elliot. Det handlade om någon kille som dansar ballet och hans bror och pappa tycker att han är en fjolla. Sen skrev vi en recension om den. Filmen var på engelska men dem hade brittisk dialekt så jag fattade nästan ingenting.
 
Efteråt så åt vi lunch, idag var det risgrynsgröt. Varje gång jag ska sätta mig saknar jag låg- och mellanstadiet för då torkade någon borden så att det var rent där man satt och åt. Nu är det spilld mat på varje bord och man får sitta intryckt i ett hörn och äta sin mat samtidigt man försöker undvika alla andra.
 
Sen hade vi ett matteprov. Jag kollade på första uppgiften och tänkte "Huh, det här var inte så svårt, jag kan ju klara det här." Sen kom jag till andra uppgiften och det var som att utföra hjärnkirurgi.
 
Efter skolan trodde jag att jag skulle få slappna av men då drog mamma med mig till NetOnNet och vi var ute i ca 5 timmar. 
 
Så nu kan jag äntligen slappna av och lyssna på Eminem i tre timmar. Hahaha, jag tror mamma börjar bli less på att höra samma låtar om och om igen. Så nu så sitter hon på sitt rum och lyssnar på låtar från 70-talet som jag aldrig hört.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: