Min skoldag...

Äntligen har jag kommit på en rubrik, men av någon anledning är jag tvungen att sätta tre punkter efter.
 
Först så hade vi Samhällskunskap. Vi pratade om Sveriges regering, riksdagen och olika regeringsformer. Sen så hade vi svenska. Vår lärare pratade om sig själv, sen skulle vi prata om en författare som hon älskar, sen så skulle vi lyssna på en bok hon har läst. Så hela svenskalektionerna handlar om henne.
 
Efter det så åt vi lunch. Den här gången såg maten i alla fall okej ut, men det var fullt med spilld mat på alla bord. Jag vägrade sätta mig och äta så jag stog och åt.
 
Efter den där "lunchen" så hade vi kemi. Vi jobbade med blandnignar och lösningar. Sen så jobbade vi med andra saker som man gjorde i 3:an och 4:an. Sen hade vi en håltimme och jag höll på att komma försent tillbaka.
 
Men i alla fall så hade jag tyska och killen bredvid mig skämtade bort hela lektionen. Han satt och skrek "Kuk" eller något. Anledningen är att kyckling på tyska är "K Men jag hade faktiskt inget problem med det. Jag fattade egentligen ingenting och jag hade faktiskt roligare då. 
 
Nu sitter jag och äter aprikoskräm. Men av någon anledning kliar det i halsen, och nu kan jag inte andas. VARFÖR SKRIVER JAG FORTFARANDE?!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: