Moviestarplanet...

Ughh, jag tänkte logga in på mitt gamla på mitt gamla moviestarplanetkonto och få lite minnen från när jag var liten men istället så började jag skämmas. På riktigt, det enda som var normalt var Eminems citat "Life is short and I got no time sitting around and just waste it". Ok, om man inte visste att jag gillade Eminem skulle man ju kunna tro att det var något fel på mig.
 
Jag tänkte, jag var ju säkert bra på att göra filmer, det har jag gillar sen jag var liten. Men så fort jag klickade in på en film så ser jag några person gå runt och från ingenstanns kommer "Din mamma." När det hände så sjönk jag ner under skrivbordet och tänkte över vad jag har gjort med mitt liv. Visst jag var typ 9 år men jag tyckte seriöst att det var kul när jag gjorde den. Ughhh.....
 
Efter det raderade jag alla filmer, artbooks och looks. Det var ju bara skämmigt att veta om att jag var stolt över det.
Sen kollade jag igenom mina bilder och tänkte "Det här måste väl ändå vara något vettigt" och sen så ser jag massa leoparder. Varför la jag upp det? 
 
I alla fall så försökte jag bara få upp något på bloggen, så hoppas ni gillade inlägget :)


Kommentarer
Postat av: Plutten

VAD HETER DU PÅ MOVIESTARPLANET!!

Svar: Jag är inte inne så ofta längre men Monster Msp 3, cringe men jag var 9 år när jag skapade den.
Emily Best

2017-09-21 @ 19:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: