Vattkoppor....

Så, äntligen är jag frisk, jag har haft vattkoppor och det har varit så drygt. Men nu när jag har fått det behöver jag aldrig oroamig för det igen. Det började med att jag kände mig trött några dagar innan och sen fick jag feber och huvudvärk. Sen kom dem där jätteirriterande blåsorna som sprack. Sen så mamma att jag skulle duscha och jag skrek i duschen för det gjorde jätteont. Det kom några blåsor på benen också men det gick väl bra så fort jag satte på några byxor. Det som var drygt var att jag fick blåsor på tårna, eller alltså, mellan tårna. 
 
Men nu är jag frisk och det är så skönt. Fast nu så måste jag göra alla läxor till imorn. Jag hade glömt hur det kändes att ha läxor eftersom vi inte hade några i sexan. Jag har fiol lektion om två timmar. 
 
Jag fattar inte ens varför jag fortsätter spela fiol. Det är ju jättetråkigt nu. När jag bodde i Gävle hade jag en jättebra lärare, nu har jag bara någon tråkig typ. 
 
Jag tror att jag bara ska gå den här terminen och sen sluta. Piano är så mycket roligare än fiol. Varför valde jag inte det? Ugh, när jag var liten var jag bara en sån där fjant som gjorde vad alla andra tjejer gjorde. 
Det var bara 4 tjejer i klassen och vi hade av någon dum anledning gemensamma lektioner så det var fiol eller vara forever alone.a


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: