Fredag 20/4

Okej, ungefär sådär kommer rubrikerna lyda i fortsättningen eftersom jag är en ooriginell grej utan idéer.

Jag vaknade kl 08:04 pga att en kompis ringde och bad mig komma ner till porten. Eftersom jag är som jag är så vägrade jag att komma ner och fortsatte att sova tio minuter till. Sen satte jag på mig en vit t-shirt, jeans och en röd skjorta knuten runt höften. Okej, jag vet att jag alltid har sagt runt midjan men kom ihåg det här: när jag säger skjorta runt midjan så minst jag runt höfterna eller något i den stilen.
Sedan sprang jag till skolan och kom typ en minut försent.

Först hade vi geografi och det är seriöst det tråkigaste jävla ämnet, till och med värre än kemi. Jag trodde inte ens att det var möjligt. Vi skulle fylla i kartor oxh skriva vart allt låg och det enda jag ville var att allt skulle ta slut. Men kom igen, vad ska jag ha för nytta av att veta vad världens största sjö heter? Men efter 70 minuters lidande så var lektionen äntligen slut.

Efter att ha stannat 70 minuter i tortyrkammaren så var det friskvård. Vilket i princip är idrott förutom att vi inte byter om. Det har vi i en halvtimme och den halvtimmen är slöseri med tid. Vi kunde lika gärna börjat engelskan tidigare. 

Ja, så efter friskvården så hade vi engelska. Jag hade jobbat ut boken några av oss jobbade med. Så jag fick läsa boken "Skulduggery Pleasant" och den är faktiskt bra. Fast det tog ett tag innan jag kom in i boken, det konstiga är att jag läser snabbare på engelska. Jag läste ca 30 sidor på 20 minuter. Fast det var ju ändå mer så att det var många sidor men inte så stora sidor vilket gör att det inte är så mycket text på varje sida.

Efter engelskan så var det lunch och som vanligt åt jag inte maten. Och jag är inte särskilt kräsen av mig, jag kan äta mat som jag precis tappat på marken.  Fast det bevisar bara att jag är jävligt äcklig och att jag har mycket bakterier i munnen.

I alla fall så hade vi matte efter lunchen och vi pratade typ om procent. Jo, med matte är det så att jag alltid hatar det i slutet av terminen eftersom det bara är så jäkla slappt då.  Man vet inte riktigt vad man ska göra och man orkar inte göra extrauppgifterna som man får. Vi bara körde ihop bråk och procent osv. Riktigt tråkigt alltså... Jag tycker att matte är tråkigt och ändå lyckades jag att få ett A i 6:an. Jag undrar fortfarande hur det gick till. Mina matteprov var ju typ bara gissningar.

Efter matten var skolan slut och hag gick hem. Det är alltid så dött när man går hem. De flesta bor ju typ i Slätta eller typ Främby. Så därför går alla till Knutpunkten eller busshållplatsen vid skolan. Så går man hem och ingen annan är ute. När jag kom hem så stod mamma vid dörren med en hästpiska och sa "Du skulle ju städa ditt rum din jävel. Vill du känna på piskan?" Skämt åsido, jag skulle i alla fall ta hand om disken om jag inte ville följa med på mammas eviga shoppingtur i en såndär butik med second-handmöbler. Man vill inte följa med henne då. Först måste man typ gå till Kina för att komma till Ta Till Vara utan sen ska hon också hålla på att gå runt i tre år för att hitta den perfekta fula bruna möbeln. 

Sedan så skulle hon ner på stan och eftersom jag behövde en gul tröja sä följde jag med dit. Anledningen till att jag behövde en gul tröja var för att jag skulle kunna ha den med mina svarta jeans och rödrutiga skjorta för att få alla Brynäs-färger och irritera en idiotisk kompis som heja på Leksand. Pfft, Leksand, vad är det? LIF kan fortsätta leka i sanden i allsvenskan.

(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: