Olika typer av människor

Snacka skit. Okej, det är något alla gjort någon gång. Om man verkligen inte är en såndär perfekt liten prinsessa som alla beundrar och dyrkar och lägger ner hela sitt liv på istället för att fixa sitt eget.
Men i alla fall hörde jag en kille som stod och snacka skit om mig i korridoren, och jävlar vad han hade fått luft. Undrar var han fick den ifrån. Sist jag snackade med honom var han riktigt blyg och "snäll", sen hör man det här. "Asså, hon är jämt ivägen och tar det som är mitt... osv." Det gick jäävligt fort.
 
Att sitta i fönstret och höra någon vända allting man någonsin sagt mot en... Det får en att tänka. Eftersom jag kom på att jag faktiskt gjort samma sak. Alltså snackat skit. Säga saker som inte är ett dugg sanna, bara för att få en viss person att se dålig ut.
Men ibland kan det vara rätt bra, När man gör det öppet  Det har jag också gjort. Rätt skönt att bara säga allt man tycker och känner om den personen. Ibland förtjänar de det för att vissa är riktiga rövhål.
 
Jag avskyr också hypokriter. De är ju riktiga hycklare. Alltså, det finns också en sådan person i min klass. Jävligt irriterande, men snäll ibland. Sedan tillbaka till att vara ett arsle. De säger åt andra vad som är rätt sen gör de inte ens det själva utan de gör motsatsen.
Och så predikar de och ska berätta för alla vad som är fel, när de i själva verket gör det själv. Ja, dubbelmoral är drygt...
 
Sen finns det ju svikare, de som utnyttjar en och drar när man behöver dem. Sen kommer de krypande tillbaka när de behöver något. Eller när man fått status...
I alla fall så finns det också dem som ska kommentera precis allt man gör. ALLT! Man säger ett ord mer än vanligt, så ska det pekas ut och kommenteras, förlöjligas. Eller så gör man ett litet fel, som att man ramlar och de ska ta upp det i all evighet. Wow, om man bara ska kommentera alla andra, så kan man ju se till att inte vara ett stort misslyckat skräp när man gör det. Gör det snyggt. Jag vet inte, var sarkastisk. Jag älskar sarkasm – och satir. Även om det är riktat mot mig. Om du kan få till en bra sarkastisk comeback, så kommer jag att älska dig...  Men i alla fall, till alla sinnesslöa idioter där ute, vänligen se nedan :)
 
 


Kommentarer
Postat av: YOOOO

yoooooo jag tror jag vet vem du pratar om lmao btw lägg till mer inlägg där du snackar skit!

Svar: ... Ännu en gång. varför visade jag den här bloggen för dig?
Emily Best

2018-02-18 @ 20:57:08
Postat av: YOOOO

idk man

Svar: Hahah
Emily Best

2018-02-22 @ 20:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: