Östersund - Resan

Ok, så om ni läste inlägget igår av mina kära vän Benjamin, så kanske ni uppfattade något om att jag packade mina saker. Jag har i alla fall åkt till Frösön, Östersund och jag ska vara här tills onsdag. 
Jag håller på att skriva en text om elektricitet, likström och växelström. Fast växelström är mer intressant.
 
Så jag åkte ifrån Falun 16:32 mot Gävle och det tog ca en timme. Jag gjorde inte så mycket, det fanns inget internet på tåget, så liksom... Jag sagt och lyssnade på Eminem på Spotify, det var det.
 
Sen skulle man vänta på Gävles tågstation i en timme vilket kändes jävligt onödigt. Jag hatar Gävles tågstation! Och med tågstationen menar jag de där grejerna och låter varje gång dörrarna öppnas. Jag står inte ut med dem! Jag förstår att det är för att hålla rummet varmt men om jag fick välja mellan att höra dem där gigantiska hårtorken non-stop och att vara lite kall hade jag definitivt valt det sista alternativet. Man upplever ändå samma sak när man är på skolan, alltså det är svinkallt på skolan, det är som att de inte har någon isolering överhuvudtaget. Men vad är det här? Em' klagar?
 
I alla fall, efter att ha deppat på den stationen i en timme så tog vi tåget mot Östersund. Den resan tog ungefär 4 timmar och jag satt och kollade på PewDiePie och iDubbbz hela resan. 
 
Så kom vi fram kl 22.18 och tog en taxi hem. Så det var den resan, väldigt tråkig och nu så ska jag sitta fast här i fem dagar. 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: