Tjena

Jag fick typ feber eller något i den stilen för jag frös jättemycket och jag typ dränkte mig själv i täcken och sov hela dagen. Nästa vecka är det utvecklingssamtal vilket jag tycker är väldigt onödigt. Jag har bättre saker för mig som att äta och sova. Eller åka skridskor. För jag måste ju faktiskt röra mig, annars blir det större risk för sjukdomar eller något i den stilen. 
 
Men nu mår jag rätt bra förutom att jag har ett stort sår på mitt knä och så har jag ingen tånagel på en av tårna. Jag fick såret pga av att jag hade ett par byxor med uppslitna knän(som jag absolut inte förstörde när jag åkte på ett gruskorn med rullskridskorna och flög 5 mil framå), och så halkade jag och skrapade upp det. 
Jag rev bort nageln för att jag slog foten i tröskeln så att den dog och jag störde mig på den. Och jag har ryckt bort naglar förut så det är inte ens så stor grej för mig. Jag har rivit bort två naglar på fingrarna och de blev inte alls missbildade som jag trodde de skulle bli.
 
Nu ska jag stå i plankan tills jag slår mitt gamla rekord på 3 minuter. Seriöst, vad har hänt med mig, hur kunde jag klara det när jag bara var 9 år, men jag kan knappt stå en minut nu. Men dåså, vi ses senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: