Inget internet - Dag 1

Hej, jag ska göra en grej nu, och det är att vara utan internet i... Länge. Men jag kommer använda det i en timme för att skriva och lägga upp inlägg. Så här kommer första dagen från i torsdags.


Jag vaknade kl 6.00. Hade seriöst satt 29 alarm för att jag trodde att jag inte skulle vakna. Då vaknar jag på första alarmet… Men när jag bara har ett alarm, nä då vaknar jag aldrig. Alltså varför hatar världen mig? Varför? Jag vet inte vad jag har gjort för fel för att förtjäna det här. Förresten, vem bestämde att man måste kliva upp på morgonen. Speciellt på måndagar. Måndagar och mornar’ är det värsta som finns. 
I alla fall… Efter den hemska morgonen utan frukost, eftersom jag tycker att det är slöseri med tid så gick jag till skolan. Vi började med ett tyskaprov som jag inte hade någon aning om att vi skulle ha. Men jag är stolt, jag kunde på 5-6 frågor. Resten var antingen tomt eller så fick jag bara de svenska orden att låta tyska och sedan satte jag bara der, das eller die framför. Inte det bästa provet någonsin men det är bättre än det förra där jag bara svarade på tre frågor. Sen kunde jag bara en av dem så… Jah.
Efter det hade vi svenska och en kompis började i vår grupp. Visst, bästa kompis, bara för att jag vet att du läser det här. Men hon skulle sitta vid samma bord som mig och jag tänkte "Nej, måste jag tillbringa mer tid med den där saken, jag orkar inte mer!" Hahahahah, jag är allvarlig. Men det blev mest tyst läsning, fast sen blev det bokprat, och jag höll på att dö av tristess. Jag hade aldrig varit med om något så jobbigt som det där bokpratet. Man skulle bara lyssna på folk som pratade om sina böcker och sitta där på sin stol. Det mest roliga var när någon tappade en bok på golvet när någon annan pratade och det var knappt värt ens ett litet skratt. Så jag pratade om en bok som hette "Om 100 dagar ska jag dö så satans vackert att du vill följa med" och namnet var typ den enda jag sa för att det fanns inte så mycket att säga om den.
Efter den smärtsamma lektionen var det lunch, men jag åt inte. Maten är äcklig, okej. Sen så är det alltid matrester på borden och det är inte direkt mer välkomnande när maten både ser ut och smakar som spya. 
Sen var det äntligen elevens val. Jag har musik, vilket de flesta tycker är tråkigt, men då bara ökar det chansen för att jag kommer ha det varje termin. Vi spelade "I Keep Dancing" av Robyn. Vilket är någon låt… Sen så gick jag hem och kollade på TV resten av dagen. Så det var den internetfria dagen.

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: