Logan Paul...

För ett tag sen så lade Logan Paul upp en video som hette typ "We found a dead body" eller något liknande. Men i alla fall så hittade han ett lik hängandes i ett träd i Aokigahara-skogen. Så han gick fram till kroppen och filmade den och zoomade in och skämtade om den. Det är faktiskt ett väldigt störande beteende och det är riktigt respektlöst. 
Skogen är ju känd för att man går in dit för att ta självmord, så jag förstår inte varför man är så förvånad över att man hittar ett lik. Men han zoomar in på händerna och andra delar och skämtar. Men alltså, visst, det kanske är chockerande att hitta ett lik i skogen men då kan man i alla fall sluta filma eller bara klippar ur det ur videon.
Det var också fel av youtube att inte ta ner videon eller åtminståne sätta åldersgräns på den. För den videon var ju trendande.
 
Problemet jag har är att han visar kroppen, han kunde bara diskuterat det efteråt eftersom självmord ändå är ett stort problem(Asså det här är dubbelmoral hörru, du skämtar ju om självmord 24/7.) 
 
I alla fall så är det inte försöta gången han inte visar någon respekt. I dem senaste Japan-vloggarna så visade han heller ingen respekt för japansk kultur.
Här är en lista på några saker som han gjorde som var fel.
 
1. När han var vid önskebrunnen(tror jag) i något slags buddisttempel, så sa han att han önskade sig sundhet/bra hälsa, lycka och "hella bitches".
Grejen är att när man är i en religiös byggnad som en kyrka, moské, tempel osv. Då lägger man ner och visar lite respekt.
 
2.Han gjorde sönder en GameBoy i en affär, han kastade alltså ner den i golvet. Sen går han till killen i kassan och säger att den inte verkar funka. Klart som helvete den inte funkar när han slänger den i golvet. Och så gör han det bara för att vara rolig.
 
3. Ett fan kom fram till honom och bad om en autograf, att Logan skulle signera hans telefon. Det Logan gör är att skriva Pikachu istället, bara för att vara rolig. Men det är bara respektlöst mot hans fans, och så säger han att det är Jake som inte bryr sig om sina fans. Jag hoppas verkligen att han isåfall signerade något "offcam."
 
4. Logan sprang runt i Tokyo iklädd en Pikachu-dräkt och så bar han med sig en boll målad som en Pokéboll. Sen så kastade han den på en bil och andra människor. Jag undrar hur mycket som klipptes ut ur vloggen. 
Han säger att japanerna är så trevliga. Men de är ju bara det av artigthet, de tänker säkert "Du är dryg som fan, fuck off!" 
Man kan ju tydligt se att de inte tycker att det är kul när han håller på och kastar runt den där bollen och skriker "Pikachu, I choose you!" Sen höll han också på med några fiskar vilket bara var slöseri med mat,
 
5. Det här vet jag inte när det hände, men han fejkade sin död inför massor med barn. Och så bad han sina fans eller nå't att möta honom utanför VIDCON. Någon kan ju bli skadad. Dessutom att han springer ifrån sina fans, det är så bitchigt. Ungefär som de där Splay-youtberna som sprang ifrån sina fans på SplayDay. 
 
6. Och så den sista punkten, han gick in i Aokigahara-skogen, det är redan förbjudet område och när han hittade kroppen så filmade han den, skämtade om den, zoomade in och andra saker. Det första han borde gjort var att ringa polisen och klippa ut det ur vloggen. Han skulle kunna diskutera det i efterhand utan att visa kroppen. 
 
Så, nu ska jag gå och kolla på iDubbbz - Content Cop och njuta... Vänta det där lät fel. I alla fall så lägger jag nog upp något imorgon. Det blev ett ganska lång inlägg idag men imorgon så kommer det nog handla om Östersund.


Kommentarer
Postat av: Plutten

Det här var ett väldigt bra inlägg, du säger inte bara att du inte gillar Logan utan du har bra anledningar. För jag vet ju att det finns ju de som bara är emot någon pågrund av de gillar t ex PewDiePie, och eftersom han inte gillar honom så gör inte de heller det. Även om Logan faktiskt är barnslig och respektlös som ###.

Svar: Tack! och ja, det är faktiskt konstigt att vissa personer hatar personer bara pga av att ens idol gör det. För jag vet en kompis som gillade RiceGum och så fort han började hata iDubbbz. Men nu så gillar han iDubbbz när han insåg hur mycket Rice "flashade."
Emily Best

2018-01-10 @ 18:20:42
Postat av: Plutten

Och förresten, har du några sociala medier i ditt alias, alltså inte dina personliga.

Svar: Mail: emilybest111@gmail.comSnapchat: emilybest11
Instagram: emilybest11
Emily Best

2018-01-10 @ 18:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: