Godnatt då!

 
 
 
 
Dåså, jag har varit ute på min promenad, men blev typ mer ser för att bilderna jag tog med kameran blev fulare än de jag tar med mobilen. Så det var tråkigt... Men nu ska jag kolla på 8 Miile...
 

Påsklov

Aja, då var det lov då. Fast idag var en riktigt jävla tråkig dag och jag har varit sur och depp i typ 2 dagar nu och idag har jag nästan inte sagt någonting i skolan. Jag kan liksom punkta upp allt jag sagt idag.
  • Fjorton
  • Två
  • Så man spelar verserna i treklang eller?
Japp, det här är allt jag sagt . Fjorton sa jag för att jag var tvungen eftersom vår svensklärare får spel om man inte svarar när hon frågar något. Resten var på musiken. Men okej, det är lov. Jag kommer inte ha någonting att göra. Jag ska till pappa i Östersund och ha allmänt tråkigt. Han har gett bort hundarna så jag kan inte gå ut med dem.
Men jag skriver något mer ikväll då, jag ska ut på en promenad. Måste typ rensa huvudet eller något. Jag tar nog med min kamera så kan jag ta bilder, i svartvitt.

Jag är irriterande

Så nu ligger halvdöd i sängen. Jag har inte gjort något idag förutom att vakna, gå till skolan, göra allting på autopilot, hata grupparbeten och sedan gå hem och få damp på en kompis, Tänk vad irriterande det måste vara att leva med mig. Jag menar, det finns ingen mer dryg människa på hela denna jord. Jag spammar folk, slår dem(På skämt, fast det har gått fel 2 gånger), säger saker och reagerar för mycket på småsaker. 
Men liksom, just nu har jag två vänner i Falun, och 3 som jag står nära i Gävle. Två av de som är från Gävle har stått ut med mig i snart 4 år. Tänk 4 år med en dryg unge som jag. Ugh, hur orkar de? 
Jag kan skriva mer imorgon, just nu så blir jag bara stressad för alla jäkla prov, sen så är de digitala och jag får panik. Jag kan inte studera eller utföra uppgifter digitalt eftersom allt bara snurrar. Nu har jag ju lärt mig att skriva utan att kolla på skärmen eller tangenterna så jag kan kolla på film samtidigt som jag skriver de här blogginläggen.
Imorgon har vi prov i religion, jag tror att det var islam och som vanligt har jag inte pluggat alls för att jag inte har tid. Jag har inte hunnit plugga till ett enda prov på hela det här läsåret, hur kan jag ha MER än godkänt i alla ämnen när jag knappt har ansträngt mig?