Ointressant inlägg

Jag önskar att jag var en person som kunde få vad som helst att låta intressant. För vissa personer kan sitta och snacka om något helt ointressant som att man är förkyld, men ändå så fortsätter man lyssna och det är som att man lyssnar på en redovisning om växelström, alltså riktigt intressant. 

Tänk om jag skulle skriva världens längsta paragraf om när jag hade vattkoppor för en vecka sedan. Ingen skulle bry sig eftersom jag inte har förmågan att få folk att lyssna. Om jag vill få folk att lyssna på det jag säger så måste jag sätta de i en tvångströja och skrika i en megafon. Och för att vara säker på att de lyssnar måste de skriva ner det jag sa på ett papper efteråt. Okej, det där var lite överdrivet, men folk tar mig inte på allvar om jag inte skriker eller slår dem. 

För tänk om jag skulle sitta här och skriva om hur det var att ha vattkoppor eftersom jag hade det medans jag inte lade upp något. Alltså ingen skulle bry sig. Man skulle bara klicka ner sidan och sätta på något annat. Men jag vill bara säga, dissar du mig för Eminem, så är jag helt okej med det. Nu tappar jag tråden igen. I alla fall så kommer jag inte fram till någon slutsats utan inlägget slutar här. Bra va?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: