Människor...

Alltså, ibland bara hatar jag människorna runt omkring mig. Man har liksom en bra konversation har har det bra, sen från ingenstanns ska man bli jävligt bossig och kräva saker av den andre. RIktigt irriterande faktiskt. T ex, jag pratade med en kompis för ett tag sedan.
Vi hade det trevligt och pratade sen blev hon så jävla bitchig. Jag hade en profilbild på Eminem så började hon kräva att jag skulle byta profilbild för att den var "opassande" eller vafan hon menade. Liksom, om jag vill ha min idol på min profilbild så ska jag kunna ha det utan att någon ska klaga. Jag klagar inte på dig och pekar ut fel som inte ens finns.
 
Jag minns också att det var jävel som alltid ska hålla på att kritisera andra men som antagligen inte har något eget liv, för om han skaffar ett kommer det väl finnas fel och de får ju inte hända. Han har liksom klagat på att jag säger vissa ord för mycket. Alltså inte svärord utan vanliga ord, och tonen när han påpekar det låter som om han precis bevisat att jag är en efterlyst seriemördare. Ja, jag säger "meh" och "och" väldigt ofta, vad är problemet med det? Hans vokabulär innehåller ju bara idiot, stalker och cringe. Så det nog inte jag som är i behov att utvidga mitt vokabulär.
 
Grejen är att vissa personer pekar ut fel på mig, som att jag gör fel saker, säger fel saker och jag är ett jävla problem. Men de gör exakt samma sak, de är liksom attt de säger "Hallå, svär inte, det är omoget" och nästa mening de säger är typ "Asså jävla skitunge, dra åt helvete" eller något i den stilen.
Eller när man ska gå över en väg och tänker "Alltså, fotgängare har företräde" och när det är man själv ska köra så tänker man "Ehm, ni som går kan flytta på er".
 
Men jag har nog också gjort något sånt här, men såklart jag har. Oftast på impulser men det spelar ingen roll, det är ingen ursäkt att bete sig som ett rövhål. Dock så inser jag ju det efter ett tag och ber om ursäkt, mina ursäkter sker oftast i texter som är 3 sidor långa och ingen bryr sig om att läsa dem. 
Jag har just bråkat med en kompis, dock handlar det inte om det här men jag behövde skriva av mig om något annat problem och lyssna på Beautiful av Eminem. Det är ett speciellt stycke jag gillar och det är det här:
 
"In my shoes, just to see
What's it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to 
Feel your pain, you feel mine
Look at shit through each others minds"

Jag vet inte varför, men de raderna fastnade i mitt huvud. Ok, nu har det här inte så mycket med resten av inlägget att göra men det är en bra text. Marshall har ju skrivit annat men jag vet inte varför jag gillar just den här låten. Visst, på skämt så lyssnar man ju på FACK som i princip handlar om våran käre Marshall som får orgasm, men på riktigt så är min favoritlåt av Eminem... Det finns flera, men jag gillar Mockingbird, Beautiful, When I'm gone och hans vers på Airplanes pt 2. Hur kom vi in på det här?

Jag vill bara säga att jag har blivit frisk från mina vattkoppor nu så jag ska verkligen försöka att få upp åtminstone ett inlägg om dagen. Jag kanske till och med lyckas göra som jag gjorde under en vecka då jag la upp tre inlägg per dag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Glad att du är tillbaka!

Svar: Glad att vara tillbaka, typ.
Emily Best

2018-03-17 @ 20:44:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: